nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1 Systematics of acetic acid bacteria.- 2 Acetic acid bacteria in productions of vinegars and traditional fermented foods.- 3 Acetic acid bacteria in fermented food and beverage ecosystems.- 4 Acetic Acid Bacteria as Plant Growth Promoters.- 5 Acetic acid bacteria as symbionts of insects.- 6 Drosophila-Acetobacter as a model system for understanding animal-microbiota interactions.- 7 Distribution, evolution and physiology of oxidative fermentation.- 8 Physiology of Acetobacter spp.: Involvement of molecular chaperones during acetic acid fermentation.- 9 Physiology of Komagataeibacter spp. during acetic acid fermentation.- 10 Physiology of Acetobacter and Komagataeibacter spp.: Acetic acid resistance mechanism in acetic acid fermentation.- 11 Central carbon metabolism and respiration in Gluconobacter oxydans.- 12 Metabolic features of Acetobacter aceti.- 13 Membrane-bound dehydrogenases of acetic acid bacteria.- 14 Cellulose and other capsular polysaccharides of acetic acid bacteria.- 15 Industrial application of acetic acid bacteria (vitamin C & others).