Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Achieving Global Food Security: The Caribbean Experience And Beyond

  • Formāts: 156 pages
  • Izdošanas datums: 20-Sep-2024
  • Izdevniecība: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9789811298905
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 101,44 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 156 pages
  • Izdošanas datums: 20-Sep-2024
  • Izdevniecība: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9789811298905
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

"This book examines the current food security challenges in the small states with a focus on the Caribbean. The work is in the conjuncture of the Covid-19 pandemic and other global shocks, including the disruption in the global supply chains and the increase in climate-related events. These events have led to an increase in global prices, including the price of food and fertilisers. This book starts by examining the global food security crisis considering the aftereffects of the shocks, then provides a macro-overview of the region by focusing on its ability to invest in agriculture. The results indicate that private sector investment in agriculture has experienced only a slight increase despite creeping inflation. This has exacerbated vulnerabilities in food security, which deteriorated in 2020, undoing nearly a decade of progress in the face of climate change. Detailed attention is paid to food vulnerabilities in 14 Caribbean countries. In the final chapter, a series of policy measures are outlined to strengthen the region's food security position with a particular focus on innovation and the region's comparative advantages"--