Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Activated Carbon Applications in the Food and Pharmaceutical Industries

(Pepsi Cola Company, Valhalla, New York, USA)
  • Formāts: 193 pages
  • Izdošanas datums: 06-Jan-2023
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781351469135
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 62,60 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 193 pages
  • Izdošanas datums: 06-Jan-2023
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781351469135

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Activated carbon has proven itself as a superior adsorbent for hundreds of food, beverage, agricultural, and pharmaceutical processing applications. This book provides a comprehensive, scientific survey of activated carbon applications based on existing literature. Topics include: acidulants, agriculture, aquaculture, amino acids, peptides, and proteins, antinutrients, beverages and flavors, carbohydrates and polyols, enzymes and microbial immobilization, lipids, medicinal preservation, processing streams, analytical methods, and unusual applications.

Activated carbon has proven itself as a superior adsorbent for hundreds of food, beverage, agricultural, and pharmaceutical processing applications. This book provides a comprehensive, scientific survey of activated carbon applications based on existing literature. A valuable resource for all technical personnel involved in the processes discussed.
Introduction to Activated Carbon. Acidulants. Agriculture. Aquaculture. Amino Acids, Peptides, Proteins. Antinutrients. Beverages and Flavors. Carbohydrates and Polyols. Enzymes and Microbial Immobilization. Lipids. Medicinal Preservation. Processing Streams. Analytical Methods. Miscellaneous and Unusual Applications. Prospects for the Future.
Roy\, Glenn M.