Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Advanced Dairy Chemistry: Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents

Edited by , Edited by , Edited by
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Oct-2022
  • Izdevniecība: Springer Nature Switzerland AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783030925857
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 154,06 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Oct-2022
  • Izdevniecība: Springer Nature Switzerland AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783030925857
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the late 1990s and again in the 2000s and 2010s. For nearly four decades, the series has been the leading reference source on dairy chemistry and is now in its fourth edition. 





Advanced Dairy Chemistry Volume 3: Lactose, Water, Salts, and Minor Constituents, fourth edition, reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. This volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, and the behaviour of water in dairy products and the physical properties of milk.





Most topics covered in the third edition are retained in the current edition, which has been updated and expanded considerably. New chapters cover chemically and enzymatically prepared derivatives of lactose and oligosaccharides indigenous to milk and some chapters from earlier editions are consolidated.
Lactose: Chemistry and Properties.- Solid and Liquid States of Lactose.-
Significance of Lactose in Dairy Products.- Production and Uses of Lactose.-
Galactooligosaccharides.- Lactose Malabsorption.- Indigenous Milk
Oligosaccharides.- Milk Salts.- Minerals in milk: concentration and effects
of dairy processing.- Vitamins and minerals in milk: concentration and
effects of dairy processing.- Water in dairy products.- Physico-chemical
properties of milk.
Paul L.H. McSweeney is Professor of Food Chemistry in the School of Food and Nutritional Sciences, University College, Cork, Ireland.



Patrick F. Fox was Professor and Head of the Department of Food Chemistry at University College, Cork, Ireland, from 1969 to 1997; he retired in December 1997 and is now Emeritus Professor of Food Chemistry. 

Alan L. Kelly is Professor of Food Chemistry in the School of Food and Nutritional Sciences, University College, Cork, Ireland.