Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: With Alcohol Anything is Popsicle: 60 Frozen Cocktails

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Apr-2020
  • Izdevniecība: HarperCollins
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780008404413
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 6,73 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Apr-2020
  • Izdevniecība: HarperCollins
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780008404413

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Boozy ice lollies you can make at home.



The sun is out, the mercury is finally hitting 30 degees what better way to toast the start of summer than with a frozen cocktail on a stick!



With the onset of summer, the alcoholic ice-lolly trend is getting BIG. The adult popsicle market is one of the fastest-growing product areas in the ice cream market, with sales up 23% to £40m in the past year, according to Kantar Worldpanel.



From high-end gourmet ice pops on the festival scene to mass-market popsicles that were a sell-out at Aldi, peoples appetite for frozen booze is growing. Even Fortnum and Mason have produced their own alcoholic ice-lollies for the best people. But why go for shop-bought, when you can easily mix and freeze these drinks at home, and never spill a drop.



This book provides 60 recipes for popsicles, slushies and ice-creamy frozen drinks, with stylish photography.
Jassy Davis is a writer, recipe developer and food stylist whose work has appeared in print and online publications including lovefood.com, Huffington Post and the Evening Standard. She is the author of Gin Made Me Do It.