Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Alimentary Performances: Mimesis, Theatricality, and Cuisine

(Arizona State University, USA)
  • Formāts: 172 pages
  • Izdošanas datums: 12-Jun-2018
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781351337267
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 46,33 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 172 pages
  • Izdošanas datums: 12-Jun-2018
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781351337267
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

A pea soda. An apple balloon. A cotton candy picnic. A magical mole. These are just a handful of examples of mimetic cuisine, a diverse set of culinary practices in which chefs and artists treat food as a means of representation. As theatricalised fine dining and the use of food in theatrical situations both grow in popularity, Alimentary Performances traces the origins and implications of food as a mimetic medium, used to imitate, represent, and assume a role in both theatrical and broader performance situations. 
 
Kristin Hunt's rich and wide-ranging account of food's growing representational stakes asks:

  • What culinary approaches to mimesis can tell us about enduring philosophical debates around knowledge and authenticity
  • How the dramaturgy of food within theatres connects with the developing role of theatrical cuisine in restaurant settings
  • Ways in which these turns toward culinary mimeticism engender new histories, advance new epistemologies, and enable new modes of multisensory spectatorship and participation 

This is an essential study for anyone interested in the intersections between food, theatre, and performance, from fine dining to fan culture and celebrity chefs to the drama of the cookbook.

Acknowledgments viii
1 Food, mimesis, and meaning
1(33)
2 The foundations of contemporary mimetic gastronomy
34(31)
3 What's next: Chicago's culture of culinary representation
65(32)
4 Eating a way into house and home: Alimentary performance as resistant strategy
97(31)
5 The proof is in the eating: Mimesis, participation, and embodied knowledge
128(31)
Index 159
Kristin Hunt is an Assistant Professor of Film, Dance, and Theatre at Arizona State University, USA.