nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
Chapter 01 Anthocyanin profile of various subtropical fruits
Chapter 02 Chemical properties of anthocyanins sourced from different subtropical fruits
Chapter 03 Extraction of anthocyanins from subtropical fruits by using thermal processing methods
Chapter 04 Extraction of anthocyanins from subtropical fruits by using non- thermal processing methods
Chapter 05 Commercial production of anthocyanins from sub-tropical fruits
Chapter 06 A short glimpse on synthetic and natural anthocyanins obtained from various sub-tropical fruits
Chapter 07 Natural Anthocyanin from subtropical fruits for cancer prevention
Chapter 08 Natural Anthocyanin from subtropical fruits for cardiac disease prevention
Chapter 09 Natural Anthocyanin from subtropical fruits for hypertension
Chapter 10 Anti-inflammatory properties of natural anthocyanins obtained from subtropical fruits
Chapter 11 Antioxidative effects of subtropical fruits, which are rich in anthocyanins
Chapter 12 Bioavailability efficacy of anthocyanins from various subtropical fruits