Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Applications of Genome Engineering in Plants

Edited by (Panjab University Chandigarh India)
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 15-Dec-2023
  • Izdevniecība: Wiley
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781394183890
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 190,35 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 15-Dec-2023
  • Izdevniecība: Wiley
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781394183890

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Understand the keys to creating the food of the future

Genome engineering in plants is a field that has made enormous strides in recent years. In particular, the CRISPR-Cas system has been used in a number of crop species to make significant leaps forward in nutritional improvement, stress tolerance, crop yield, and more. As scientists work to meet global food needs and foster sustainable agriculture in a changing world, genome engineering promises only to become more important.

Applications of Genome Engineering in Plants details the history of, and recent developments in, this essential area of biotechnology. It describes advances enabling nutritional improvement, nutraceuticals improvement, flavonoid enrichment, and many more crop enhancements, as well as subjects such as biosafety and regulatory mechanisms. The result is a thorough and essential overview for researchers and biotech professionals.

Applications of Genome Engineering in Plants readers will also find:

  • Chapters on trans-gene free editing or non-transgenic approaches to plant genomes
  • Detailed discussion of topics including nanotechnology-facilitated genome editing, engineering for virus resistance in plants, and more
  • Applications of genome editing in oil seed crops, vegetables, ornamental plants, and many others

Applications of Genome Engineering in Plants is ideal for academics, scientists, and industry professionals working in biotechnology, agriculture, food science, and related subjects.