Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Art of Truffle Farming: A detailed guide on truffle farming, from land selection to culinary integration

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 25-Nov-2024
  • Izdevniecība: tredition GmbH
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783384434722
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 28,89 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 25-Nov-2024
  • Izdevniecība: tredition GmbH
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783384434722
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Dive into the enchanting world of truffles with The Art of Truffle Farming, a comprehensive guide that unravels the mysteries behind cultivating one of nature's most prized delicacies. Whether you're an aspiring farmer or a seasoned grower looking to refine your techniques, this book provides invaluable insights into every step of the truffle farming journey. From selecting the perfect soil and tree pairings to fostering the delicate symbiosis that truffles require, Jeremy Townsend offers a deep understanding of the science and craft of truffle cultivation. Learn how to navigate the ecological, climatic, and practical challenges that accompany truffle farming, and discover the tools and strategies needed to maximize yields. But this guide doesn't stop at the farm it takes you into the culinary realm, exploring how freshly harvested truffles can elevate dishes and transform dining experiences. Packed with expert advice, detailed case studies, and inspiring anecdotes, The Art of Truffle Farming is your ultimate companion to success in this lucrative and rewarding field. Embrace the art, master the craft, and unlock the potential of truffle farming today!