Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Artificial Intelligence and Work

Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 7,50 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

What kind of work might be taken over by Artificial Intelligence (AI)? From doing dangerous jobs to helping to create products, the ideas are endless. Learn how the future of work might change because of AI.
From jellybeans to strange snakes, Alicia Klepeis loves to research fun and out-of-the-ordinary topics that make nonfiction exciting for readers. Alicia Klepeis began her career at the National Geographic Society. Alicias travels have taken her from Singapore to Sydney to Sumbawa. Everywhere she goes she samples the local ice cream, gum, and candy options. Alicia has written several books and magazine articles for many markets, and is currently working on several nonfiction projects on international food, cool inventions, and world cultures. She lives with her family in upstate New York.