Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Asada: The Art of Mexican-Style Grilling

4.24/5 (146 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 25-Apr-2023
  • Izdevniecība: Abrams
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781647009953
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 29,04 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 25-Apr-2023
  • Izdevniecība: Abrams
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781647009953
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Oaxaca authors Bricia Lopez and Javier Cabral are back with the first major cookbook about how to create asada—Mexican-style grilled meat—at home
In millions of backyards across Southern California, an asada means a gathering of family, friends, great music, cold drinks, good times, and community—all centered around the primal allure of juicy, smoky grilled meat with flavors and spices traditional to Mexico. The smell of asada is a cloud of joy that lingers in the streets of Los Angeles. With Asada: The Art of Mexican-Style Grilling, Mexican food authorities and the authors of Oaxaca, Bricia Lopez and Javier Cabral, are back with more than 100 recipes that show you how to prepare the right dishes and drinks for your next carne asada gathering. Asada will both guide you in crafting mouthwatering food and inspire the right laidback atmosphere.

Everyone says they love a spicy margarita and asada tacos, but very few understand the culture that informs these flavors. Divided into the eight crucial elements of any carne asada: botanas (appetizers), carnes (meats), mariscos (seafood), side dishes and vegetables, salsas, aguas frescas, cocktails, and dessert, Asada walks you through every step. From Lopez’s secret “michelada marinade” to game-changing salsas that will elevate any grilled meat, this cookbook is the ultimate guide to making and beginning to understand the magic of asada.

Papildus informācija

Oaxaca authors Bricia Lopez and Javier Cabral are back with the first major cookbook about how to create asadaMexican-style grilled meatat home
Introduction 8(20)
Las Botanas
28(34)
Starters
Las Carnes
62(40)
Meats
Los Mariscos
102(20)
Seafood
Para Acompanar
122(56)
Sides
Las Salasas
178(52)
Las Aguas
216(14)
Para La Hielera
230(18)
For the Cooler
Algo Dulce
248(16)
Something Sweet
About the Authors 264(1)
Acknowledgments 265(1)
Index 266
Bricia Lopez and Javier Cabral co-authored Oaxaca.Lopez comes from a long lineage of Oaxaca Mezcal craftsmen, and grew up in her grandmothers kitchen. Lopez is the co-proprietor of Guelaguetza. Cabral created the critically acclaimed food blog Teenage Gluster when he was only 16. A former West Coast staff writer for Munchies, he has written for numerous publications, including the Los Angeles Times, Saveur, and Lucky Peach. They both live in Los Angeles.