Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Bao

3.55/5 (22 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 08-Nov-2022
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788794947
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 22,54 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 08-Nov-2022
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788794947

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Unlock the potential of your bamboo steamer with 65 delicious recipes for Asian bites and street food style treats, from bao buns to dim sum.





Bamboo steamers are at the heart of simple Asian cooking, producing everything from fluffy pork bao buns to steamed Chinese chicken. This collection of recipes will help you use this simple and effective cooking tool from ancient China to produce vibrant and tasty treats. Whip up pillows of joy in delicious bao bun recipes and make fluffy, edible clouds of doughy yumminess that pack a sweet and savoury punch in one hit, alongside a range of other dumplings and Asian street foods. Steamed chicken, fish, vegetables and sticky rice have never been easier to whip up. Unlock a whole new world of Asian cooking with these recipes, and discover the incredible flavours and textures that can be created in your bamboo steamer.
Introduction to Steaming 7(1)
Basic Dough Recipes
8(4)
Bao & Steamed Buns
12(30)
Dim Sum & Filled Dumplings
42(24)
Meat & Poultry Dishes
66(20)
Fish & Seafood Dishes
86(24)
Vegetable, Rice & Tofu Dishes
110(28)
Sweets & Treats
138(20)
Index 158(2)
Credits 160
Award-winning chef Loretta Liu grew up in multicultural Singapore and was exposed to many different foods from a young age as Singaporean cuisine is strongly influenced by Chinese, Malay and Indian flavours. Her love for fine food propelled her into the kitchens of the Raffles Hotel where she was then schooled in classical French cooking by Pierre Gagnaire, Frederic Bau and Alain Ducasse. On moving to the UK, Loretta became a chef and teacher in Raymond Blancs Le Manoir Aux Quat Saisons, and later taught at Jean Christopher Novellis cookery school. She is the author of Supercute Macarons and Modern Dim Sum for RPS.