Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Basic Protocols in Predictive Food Microbiology

Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 142,16 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This volume details well-established protocols and procedures being used by laboratories and the industry to study Predictive Microbiology in Foods. Chapters guide readers through methods to design and collect data to generate predictive models, the development of a predictive model, approaches the behavior mainly, and experiments in predictive microbiology. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.





 Authoritative and cutting-edge, Predictive Food Microbiology aims to be a foundation for future studies and to be a source of inspiration for new investigations in the field.  
Basic Concepts for Predictive Microbiology.- Methods of Inoculation and
Quantification for Collecting Data on Microbial Responses in Foods.- The
influence of food matrices on microbial growth.- Primary Predictive Models of
Microbial Growth.- A protocol for predictive modeling of microbial
inactivation based on experimental data.- Growth/ no-growth microbial models
in food science.- Individual-cell-based Modeling for Microbial Growth and
Inactivation using Time-lapse Microscopy.- Dynamic Models for Predictive
Microbiology.- Mathematical simulation of the bio-protective effect of lactic
acid bacteria on foodborne pathogens.- Acceptable Prediction Zones Method for
Validation of Predictive Models for Foodborne Pathogens.- Predictive Modeling
for Spoilage Microorganisms.- Quantitative PCR Technique for Predictive
Models.