Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Bebidas maceradas: Un manual para la elaboracion de vermut, fernet, bitter

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 13-Feb-2025
  • Izdevniecība: Autores del Mundo SRL
  • Valoda: spa
  • ISBN-13: 9789878760445
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 7,70 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Bebidas maceradas: Un manual para la elaboracion de vermut, fernet, bitter
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 13-Feb-2025
  • Izdevniecība: Autores del Mundo SRL
  • Valoda: spa
  • ISBN-13: 9789878760445
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Este libro ofrece una completa guía para quienes desean adentrarse en el mundo de las bebidas maceradas como el vermut, el fernet y los bitters. Escrito por un experto en biotecnología y alimentos, combina el rigor técnico con consejos prÔcticos para elaborar estas bebidas tanto en casa como a nivel profesional. Desde la selección de botÔnicos y materias primas hasta las técnicas de extracción y recetas, el autor comparte su pasión y conocimientos para inspirar a los lectores a crear sabores únicos y auténticos. Ideal para aficionados, mixólogos y emprendedores del mundo de las bebidas.