nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Bioengineering of Fruits and Vegetables: Current Status and Future Prospects
2. Genetic Transformation of Fruit and Vegetable Crops: Challenges and Opportunities
3. Developing Bioengineered Fruits and Vegetables for Postharvest Quality Improvement Using Heterologous, Overexpression, and Combinatorial Engineering
4. Enhancing Postharvest Stability and Shelf Life of Perishable Fruits and Vegetables Using Molecular Approaches
5. RNA Interference: Applications in Postharvest Quality Improvement of Fruits and Vegetables
6. Emerging Trends of Genome Editing Technology for Improvement of Postharvest Quality of Horticultural Crops
7. Regulating Postharvest Pathogen Infection and Decay Using Biotechnological Tools
8. Promoter Engineering for Improving Fruit and Vegetable Traits
9. Epigenetic Regulation of Pre- and Postharvest Quality Traits in Fruits and Vegetables
10. Genetically Modified Leafy Vegetables
11. Genetic and Genome Engineering of Underutilized Fruit and Vegetables Crops: Challenges and Opportunities for Postharvest Quality Improvement
12. Biosensors: Recent Advancements in Postharvest Management of Fruits
13. Bioengineering of Fruits and Vegetables Using Emerging Tools: Role of H2S, NO, H2O2 in Postharvest Quality Improvement
14. Metabolic Engineering of Plant Volatiles in Fruits and Vegetables for Postharvest Quality Enhancement