nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
PART I. NEW BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTS.
1. Technology of bakery products using magnetofood as a food additive.
2. Use of the complex of technologically valuable hop compounds in bakery technology.
3. Technology of confectionery products using magnetofood as a food additive.
4. Whey proteins in bakery products.
5. Bakery products enriched with organoselenium compounds. PART II. NEW TECHNOLOGIES FOR CEREALS ENHANCEMENT. 6. Artichoke powder and buckwheat bran in diabetic bakery products.
7. The use of leaven of spontaneous fermentation of cereal flours in the technology of healthy and dietary bakery products. PART III. NEW TECHNOLOGIES FOR DAIRY PRODUCTS ENHANCEMENT.
8. Spices for dairy products.
9. Influence of malt properties on the indicators of milk-protein concentrates.
10. Use of Food Additives for Enrichment of Butter Mixtures. PART IV. NEW FOOD SUPPLEMENTS. 11. Development of dietary additive of schiitake mushrooms enhanced with active polysaccharides for pasta production.
12. Heme iron-containing dietary supplements and their application in fortified foods. PART V. NEW FOOD TECHNOLOGY PROCESSES. 13. Bacterial microbial surface-active substances in food-processing industry.
14. Modern packaging systems application to extend meat products shelf life