nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
Brief Overview of Different Biosensors: Properties, Applications, and Their Role in Chemistry
Green Applications of Electrochemical Biosensors
Theoretical Characteristics of Bio-sensing Technology
A Comparative Study of the Application of Biosensors in Human Health
Recent Advancement of Biosensors as Electrodes
Detection of Heavy Metals Present in the Environment by Biosensors
Microplastic Detection and Quantification with Biosensing Techniques
Biosensors for the Determination of Toxic Phenolic Compounds Present in Cosmetics
Electrochemical Biosensors Available for Identifying Hazardous Chemicals Used in Agriculture
Electrochemical Biosensors for Analysis of Neurochemicals
Electroanalysis of Vitamins Using Carbon Sensors
Effect of Biosensors on Food Dyes: A Review
Biosensors for the Quantification of Food Flavors and Additives
Detection of Toxins in Food by Biosensors
Biosensors for the Quantification of Flavonoids
Toxicity, Safety and Disposal of Developed Biosensors
Sustainability of Biosensors over Conventional Methods
Detection of Psychotomimetic Drugs in Beverages and Food