Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Brassica oleracea Genome

Edited by , Edited by , Edited by
  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Compendium of Plant Genomes
  • Izdošanas datums: 04-Mar-2021
  • Izdevniecība: Springer Nature Switzerland AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783030310059
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 154,06 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Compendium of Plant Genomes
  • Izdošanas datums: 04-Mar-2021
  • Izdevniecība: Springer Nature Switzerland AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783030310059

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book presents comprehensive information on genetics, genomics and breeding in Brassica oleracea, an agriculturally important species that includes popular vegetable crops such as cabbage, cauliflower, broccoli, Brussels sprouts, kale, collard greens, savoy, kohlrabi, and gai lan.  The content spans whole genome sequencing, assembly and gene annotation for this global vegetable species, along with molecular mapping and cloning of genes, physical genome mapping and analyses of the structure and composition of centromeres in the B. oleracea genome. The book also elaborates on asymmetrical genome evolution and transposable elements in the B. oleracea describes gene family differentiation in comparison to other Brassica species and structural and functional genomic resources and data bases developed for B. oleracea. Useful discussions on the impact of genome sequencing on genetic improvement in the species are also included.
Economic/Academic importance.- Background of the sequencing
initiatives.- Molecular mapping and cloning of genes and QTLs.- Physical
mapping of the genome.- Whole genome sequencing and assembling.- Structure
and composition of centromere in Brassica genome.- Genome annotation.- Gene
loss.- Alternative splicing.- Gene conversion.- Gene family differentiation
in Brassica species.- Glucosinates.- R genes variations after triplication.-
Structural & functional genomic resources developed.- Impact on plant
breeding and crop improvement.- Data bases.- Future prospects.