Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: By Bread Alone

  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 24-Sep-2013
  • Izdevniecība: Elsevier
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781483279251
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 57,85 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 24-Sep-2013
  • Izdevniecība: Elsevier
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781483279251

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

By Bread Alone is an interdisciplinary analysis of the global food situation and food production prospects. It examines the problems posed by the new international order, as well as the policy alternatives open to mankind. It also discusses the role of the United States, the world's breadbasket, in addressing the food crisis, particularly in shaping the "e;rules of the game"e; for access to raw materials, for expanding production, and for establishing global reserves. Comprised of 17 chapters, this book begins with an overview of the changing face of food shortage, together with the history and geography of malnutrition. The evolution of agriculture and famine in human history are considered, along with the impact of population growth and rising affluence on food supply. Subsequent chapters explore how the world's food systems are being undermined by ecological events such as climate change, deforestation, and eutrophication of lakes and streams; the growing problem of food insecurity; and the global politics of food scarcity. The next section deals with four basic resources relevant to food supply: land, water, energy, and fertilizer. Finally, policy recommendations aimed at addressing the global food problem are given. This monograph will be of interest to politicians and policymakers.