Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Brewery Safety: Principles, Processes, and People

  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 22-Aug-2023
  • Izdevniecība: Brewers Publications
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781938469794
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 86,78 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 22-Aug-2023
  • Izdevniecība: Brewers Publications
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781938469794
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

A good safety program will make your brewery the best brewery possible—for your beer, your staff, and your visitors.

Employees face hazards in every area of the manufacturing environment. From physical trauma to chemical irritations, biological hazards to psychosocial risks, Brewery Safety covers how to train staff and prevent accidents. Evaluate, educate, and execute safety-conscious measures to ensure that the working environment, welfare of staff, and the quality of your products are first and foremost. Important chapters on brewery culture, measurements, and systems are also included.

Matt Stinchfield has been actively creating safer workplaces for over three decades. He has focused on brewery safety for the last 18 years as a safety and loss control consultant to mid-sized and regional craft breweries and distilleries. Matt has been part of the Brewers Association's Safety Subcommittee since 2013, including four years as Chair. Matt served as Safety Ambassador for the Brewers Association® and has hosted countless trainings and seminars to educate and inspire brewery owners all over the United States.