Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Buds and Blossoms: Delicious and Beautiful Edible Flower Recipes

  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 11-Apr-2024
  • Izdevniecība: Hardie Grant Books (UK)
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781784886684
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 15,02 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 11-Apr-2024
  • Izdevniecība: Hardie Grant Books (UK)
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781784886684

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Though there has been somewhat of a renaissance for cooking with edible flowers, they have largely been relegated to adorning cakes and sweets; Buds and Blossoms shows that their culinary potential is so much greater than that.  

Liz Knight seeks to reinvigorate our love for cooking with edible flowers through her incredible recipes and engaging writing style. She includes 20 different flowering plants, all of which are easily sourced, and takes us on a delicious journey through more than 100 recipes from Rose Arrabiata and Magnolia leaves with Aubergine and Miso to Lilac Lemon Possets as well as a Marigold Martini. The versatility of the flowers Liz includes here is astonishing and you’ll be amazed by how many different sorts of dishes will be enhanced by them.  

Woven throughout the book are Liz’s insightful potted histories which detail fascinating culinary journeys, bringing context and color to the dishes she’s collected in this volume. Alongside beautiful photography, you’ll learn how to see these plants anew, for the transformative ingredients they can truly be.
Liz Knight is one of the countrys leading wild food experts. Teaching foraging courses across the UK and running an acclaimed wild food business, Forage Fine Foods, her ambrosial, globally influenced recipes have led many sceptics to eat their words and their weeds. Her first book Forage was met with wide acclaim.