Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 45,07 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 176 pages
  • Izdošanas datums: 02-Sep-2003
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781134595532

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Investigating the current explosion of interest in food and eating, Elspeth Probyns book uncovers some of the deep and dark themes underlying our craving for the culinary.

In Carnal Appetites, Elspeth Probyn charts the explosion of interest in food - from the cults that spring up around celebrity chefs, to our love/hate relationship with fast food, our fetishization of food and sex, and the impact of our modes of consumption on our identities. 'You are what you eat' the saying goes, but is the tenet truer than ever? As the range of food options proliferates in the West, our food choices become inextricably linked with our lives and lifestyles. Probyn also tackles issues that trouble society, asking questions about the nature of appetite, desire, greed and pleasure, and shedding light on subjects including: fast food, vegetarianism, food sex, cannibalism, forced feeding, and fat politics.

Recenzijas

'The scope of her research is vast ... Lays out some startling and thought-provoking takes on conventional wisdom about the ethics, affect and erotics of eating.' - Rebecca Bell-Metereau, Intensities

Acknowledgements vii
Introduction: gut feelings 1(10)
Bodies that eat
11(22)
Feeding McWorld, eating ideologies
33(26)
Eating sex
59(20)
Cannibal hunger, restraint in excess
79(22)
Eating in black and white: the making of Mod Oz
101(24)
Eating disgust, feeding shame
125(24)
Postscript: eating-the new sensuality?
145(4)
Notes 149(6)
References 155(10)
Index 165
Elspeth Probyn is Associate Professor in the Department of Gender Studies at the University of Sydney. She is the author of Outside Belongings (Routledge, 1996) and Sexing the Self: Gendered Positions in Cultural Studies (Routledge, 1993), and co-editor with Elizabeth Grosz of Sexy Bodies: The Strange Carnalities of Feminism (Routledge, 1995).