Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: CelĆ­acos famosos

  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 01-Mar-2009
  • Izdevniecība: Medialuna comunicacion SL
  • Valoda: spa
  • ISBN-13: 9788493577940
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 5,77 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Celíacos famosos
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 01-Mar-2009
  • Izdevniecība: Medialuna comunicacion SL
  • Valoda: spa
  • ISBN-13: 9788493577940
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Personas celíacas narran las experiencias que han vivido desde que fueron diagnosticadas. Cuentan cuÔles siguen siendo las necesidades del colectivo y muestran múltiples anécdotas relacionadas con el vago conocimiento que la sociedad tiene en torno a esta dolencia.Referencia para las 450.000 personas celíacas que hay en España. Con esta obra podrÔn comprobar que ser celíaco ya no es un impedimento para seguir una vida completamente normal. Familiares, restauradores, médicos y empresarios del mundo de la alimentación verÔn en el libro una guía útil para conocer las peculiaridades de las personas celíacas y saber cómo satisfacer sus necesidades tomando pautas que respeten las características especiales de su alimentación.Presentación a cargo de Roberto Sabrido, presidente de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN). Prólogo, escrito por Ignacio Santamaría, presidente de la Federación de Asociaciones de Celíacos de España (FACE). El Anexo I recoge un informe sobre la enfermedad celíaca escrito por la doctora Carmen Ribes, Jefa del Servicio de Digestivo Infantil del Hospital La Fe de Valencia. El Anexo II señala el decÔlogo para el diagnóstico precoz de la doctora Isabel Polanco, Jefa del Servicio de Gastroenterología y Nutrición PediÔtrica del Hospital Universitario La Paz de Madrid y Profesora Titular de Pediatría en la Universidad Autónoma de Madrid. La obra incluye ocho recetas sin gluten del chef Sergi Arola.