Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Audiobook: Chef Roy Choi and the Street Food Remix

  • Formāts: MP3
  • Izdošanas datums: 15-Jun-2018
  • Izdevniecība: Live Oak Media Audio
  • ISBN-13: 9781430136736
  • Formāts - MP3
  • Cena: 12,98 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: MP3
  • Izdošanas datums: 15-Jun-2018
  • Izdevniecība: Live Oak Media Audio
  • ISBN-13: 9781430136736

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This third book in the Food Hero series features Chef Roy Choi, a “street cook” in Los Angeles whose “best good time” as a kid was family together, making food. Though he became an acclaimed chef, Roy Choi grew tired of working in fine restaurants and started up the Kogi food trucks in Los Angeles, where he could remix the tastes he loved on the streets where he lived — Korean BBQ in a taco.

Once folks tasted the Kogi tacos, they lined up, all kinds of people talking and laughing together. Back on the streets, in the food trucks, opening cafes in old neighborhoods, Roy found his “best good time” remixing fast food, remixing neighborhoods, feeding hungry people, cooking up joy. This biography brims with passion and excitement and the happiness that comes from doing what you love while giving back.