Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Chemistry inside Spices & Herbs: Research and Development: Volume 1

  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 51,53 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The Chemistry inside Spices & Herbs: Research and Development brings comprehensive information about the chemistry of spices and herbs with a focus on recent research in this field. The book is an extensive 2-part collection of 20 chapters contributed by experts in phytochemistry with the aim to give the reader deep knowledge about phytochemical constituents in herbal plants and their benefits. The contents include reviews on the biochemistry and biotechnology of spices and herbs, herbal medicines, biologically active compounds and their role in therapeutics among other topics. Chapters which highlight natural drugs and their role in different diseases and special plants of clinical significance are also included.Part I focuses on the general aspects of spice biotechnology, structure activity relationships and the natural products that can be used to treat different diseases - such as neurological diseases, inflammation, pain and infections. This part also covers information about phenolic compounds, flavonoids and turmeric supplements.This book is an ideal resource for scholars (in life sciences, phytomedicine and natural product chemistry) and general readers who want to understand the importance of herbs, spices and traditional medicine in pharmaceutical and clinical research.