Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Classic Guide to Breadmaking

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Classic Guide to ...
  • Izdošanas datums: 15-May-2016
  • Izdevniecība: Amberley Publishing
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781445652108
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 7,81 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Classic Guide to ...
  • Izdošanas datums: 15-May-2016
  • Izdevniecība: Amberley Publishing
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781445652108

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Freshly baked bread is an incredibly evocative aroma, feeding in to a shared understanding of this versatile food which has been an important staple in our diet since the dawn of agriculture.

There are probably few people in who, were the question put to them directly, would not say that they consider bread one of the most, if not the most, important article of food. Throughout recorded history, bread's popularity around the world has given it the reputation as one of mankind’s oldest artificial foods. In its various forms, bread has been made in almost every portion of the world and every period of time. The Greeks were taught the art of bread-making by their god, Pan; from Rome the practice of baking bread very slowly found its way over the corners of Europe.

Making bread was surely one of the first chemistry experiments and today remains a staple food throughout the world. In this informative volume, Slyvester Graham takes us from the history of bread all the way through to its properties, fermentation, preparation and the different varieties of this universal foodstuff.
Editor's Note 7(2)
Preface 9(2)
A Treatise on Bread
11(94)
Preface
13(2)
History of Bread
15(6)
Laws of Diet
21(8)
Material of Bread
29(12)
Properties of Bread
41(14)
Fermentation
55(10)
Preparation of Bread
65(10)
Who Should Make Bread
75(16)
Varieties of Bread
91(14)
The Modern Practical Bread Baker
105(116)
Preface
107(2)
Flour
109(6)
On Yeasts and Barms
115(16)
Fermentation
131(8)
Sponging
139(16)
The Manipulation of Dough
155(22)
Brown Bread, Wheat meal, Rye, etc.
177(8)
Substitutes for Wheat Bread
185(6)
Ovens
191(8)
General Details
199(6)
Machinery, Tools, etc.
205(8)
Adulteration
213(8)
Appendix 221