Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Classic Guide to Cocktails

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Classic Guide to ...
  • Izdošanas datums: 15-Jul-2015
  • Izdevniecība: Amberley Publishing
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781445647272
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 7,81 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Classic Guide to ...
  • Izdošanas datums: 15-Jul-2015
  • Izdevniecība: Amberley Publishing
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781445647272
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

A new beverage is the pride of the Bartender, and its appreciation and adoption his crowning glory.

Written in 1887, Jerry Thomass seminal bartenders manual is the definitive guide to cocktails for professionals and enthusiastic amateurs alike. Thomas, described as the father of American mixology, provides the reader with clear and engaging instructions on how to mix a range of popular and more obscure cocktails, with recipes from America, Britain, France, Italy and Russia.

From the Spread Eagle Punch to the mint julep, and from White Tigers Milk to the Champagne Cup, you will discover all manner of creations to suit any occasion, enabling you to become the ultimate party host.
About the Author 7(2)
Foreword 9(2)
A Brief History of the Cocktail
11(2)
The Bartender's Guide
13(132)
Preface
15(2)
Hints and Rules for Bartenders
17(8)
Recipes
25(90)
Temperance Drinks
115(4)
English Fancy Drinks
119(8)
Syrups, Essences, Tinctures, Colourings etc.
127(6)
Prepared Punch and Punch Essences
133(10)
Prepared Cocktails for Bottling
143(2)
Glossary 145(6)
Index 151
Jerry Thomas is considered the 'father of American mixology', famous for popularising cocktails across the United States in the nineteenth century. He was the principal bartender at the Metropolitan Hotel in New York. Mixologist and Regular on Jamie Oliver's Drinks Tube.