Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Cockney Cookbook

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Nov-2012
  • Izdevniecība: W Foulsham & Co. Ltd.
  • ISBN-13: 9780572042257
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 5,21 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Cockney Cookbook
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Nov-2012
  • Izdevniecība: W Foulsham & Co. Ltd.
  • ISBN-13: 9780572042257
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This is nourishing, imaginative and resourceful eating - as bold and lively as the Cockney sparrows themselves. From familiar favourites like Steak and Kidney Pud and Treacle Tart to local dishes like Black Jack (a Jack the Ripper namesake suet pudding rolled up with raisins), there's a real feeling of English comfort food here. Plus the added flavour of immigrant influences as diverse as Jewish Kosher, Indian and Bangladeshi. A great book for cooks looking for new twists on old ideas. A brilliant present for relatives overseas. The perfect take-home souvenir for visitors. It's a taste tradition the world will want to get its teeth into!