Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Communication to Bridge the Gap Between Food Production and Nutrition and Health: Proceedings of a Workshop

  • Formāts: 68 pages
  • Izdošanas datums: 17-Jan-2025
  • Izdevniecība: National Academies Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780309728843
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 22,53 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 68 pages
  • Izdošanas datums: 17-Jan-2025
  • Izdevniecība: National Academies Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780309728843
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The National Academies Food and Nutrition Board hosted a public workshop in May 2024 to explore the challenges and successes of bidirectional communication between producers of food and consumers about food sources, production, and composition. Speakers from a broad range of disciplines, including agriculture and nutrition researchers, journalists, social scientists, and more considered the health and nutrition needs of consumers across the food system. This proceedings summarizes the presentations and discussions that occurred at the workshop.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Challenges and Successes in Communicating about Food Sources and Food Production 3 Challenges and Successes in Communicating about Food Composition 4 Challenges and Successes in Communicating Health and Nutrition Needs of Consumers Across the Food System References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Biographical Sketches of the Speakers and Session Moderators