Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Conductive Hydro Drying of Foods: Principles and Applications

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 16-Oct-2024
  • Izdevniecība: Elsevier Science
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780323956031
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 184,40 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 16-Oct-2024
  • Izdevniecība: Elsevier Science
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780323956031
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Conductive Hydro Drying of Foods: Principles and Applications presents the current state of this emerging field, touching basics of novel drying approaches, introducing the concept of conductive hydro drying, and detailing its applications in food processing. The book explores novel drying techniques and covers the drying of various foods, including fruits and vegetables, meat, fish, poultry, and egg, spices and herbs, cereals and pulses, and other edible materials. It also brings chapters on trends and prospects, providing emphasis on the scope for low-cost drying, drying, or heat-sensitive foods. Edited by authors with interdisciplinary backgrounds and strong expertise in the field of food drying, this is a valuable resource to research and industry professionals working in allied fields. - Presents in-depth coverage of underlying drying mechanisms and commodity-wise applications- Covers the latest techniques, including the applications of ICT, modeling, etc., with high emphasis on sustainability, focusing on the UN SDGs- Brings detailed information on the current status of commercialization and upcoming projects under the 'more popular' name term refractance window drying