Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Cooking Meets Chemistry

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 16-Feb-2025
  • Izdevniecība: Distributed via Smashwords
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9798230432616
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 9,62 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 16-Feb-2025
  • Izdevniecība: Distributed via Smashwords
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9798230432616
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book unveils the hidden chemistry behind everyday culinary processes, from the Maillard reaction and caramelization to the transformative power of fermentation and pH balance. It delves into the molecular magic of taste, aroma, and texture, shedding light on the building blocks of flavor and the reactions that create bold, unforgettable dishes. Whether uncovering the secrets of spices, the alchemy of sweetness, or the synergy of flavor pairings, the book inspires readers to experiment in their kitchen lab, troubleshoot with confidence, and embrace the limitless possibilities of chemistry in crafting extraordinary culinary experiences.