Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Craft Pizza

4.21/5 (15 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 11-Feb-2020
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788792622
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 11,26 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 11-Feb-2020
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788792622
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Recreate the tastes of Italy with over 65 delizioso recipes for pizza, calzone, focaccia, and more&;buon appetito!

Hailing from the sunny south of Italy, and quickly popularized around the world, pizza is undoubtedly a fast-food favourite. Now more popular than ever with the rise of &;craft&; creations, its versatility of tastes, toppings, and types of bread, means that everyone can share in a slice of the action, and Craft Pizza will show you how. Without the need for elaborate equipment, you&;ll be shown it&;s possible that&;with just the most basic, fresh ingredients&;you, too, can make luscious handmade pizzas, calzones, and focaccias. If you&;re a fan of the classics you&;ll find recipes for a Margherita, Stromboli, or Pizza Piccante but, if you fancy something a little different, why not put your hand to the Pulled Pork Calzone or the Truffled Breakfast Focaccia. Once you master the basics of the pizza doughs and sauces, you&;ll be amazed at how this popular dish is wonderfully easy to make, always tasty to eat, and guaranteed to transport you to the vibrant streets of Italy&;you&;ll want every night to be "pizza night"!
Introduction 6(2)
Basics
8(16)
Equipment And Utensils
Pizza Pointers
Basic Doughs And Sauces
Pizzas Thick And Thin
24(46)
Calzones and pizza pies
70(28)
Focaccia
98(38)
Pizzette and small bites
136(22)
Resources 158(1)
Picture credits 159(1)
Index 160
Maxine Clark is a leading food writer and a gifted cooking teacher. She has taught in well-known cooking schools, such as Leiths in London, and has taught at Alistair Littles Tasting Places in Sicily and Tuscany. While in Italy, she has collected recipes that best display its strong and sunny flavours, and teaches them to students from all over the world. Her work regularly appears in magazines and newspapers such as BBC Good Food and Food and Travel.