Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

4.39/5 (257 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Curious Bartender
  • Izdošanas datums: 09-Oct-2014
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781849759076
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 12,39 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Curious Bartender
  • Izdošanas datums: 09-Oct-2014
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781849759076
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

An innovative, captivating tour of the finest whiskies the world has to offer, brought to you by bestselling author and whisky connoisseur Tristan Stephenson.





Tristan explores the origins of whisky, from the extraordinary Chinese distillation pioneers well over 2,000 years ago to the discovery of the medicinal aqua vitae (water of life), through to the emergence of what we know as whisky. Explore the magic of malting, the development of flavour and the astonishing barrel-ageing process as you learn about how whisky is made. In the main chapter, Tristan takes us on a journey through 56 distilleries around the world, exploring their remarkable quirks, unique techniques and flavours, featuring all new location photography from the Scottish Highlands to Tennessee. After that, you might choose to make the most of Tristans bar skills with some inspirational whisky-based cocktails. This fascinating, comprehensive book is sure to appeal to whisky aficionados and novices alike.
Tristan Stephenson is a bright star in the bartending world. He has worked with Jamie Oliver, and was a brand ambassador, training bartenders at The Ritz, among other top hotels. In 2009 he set up a consultancy company for the drinks industry, Fluid Movement. From there he went on to open critically acclaimed London bars The Worship Street Whistling Shop (decorated in steampunk Victoriana style) and Purl and he recently featured in a Tanqueray gin advertising campaign. This is Tristans second book.