Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Devil Is In the Details: Mike Rypka and the Torchy's Tacos Story

  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 18-Feb-2025
  • Izdevniecība: Triumph Books
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781637270523
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 14,64 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Devil Is In the Details: Mike Rypka and the Torchy's Tacos Story
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 18-Feb-2025
  • Izdevniecība: Triumph Books
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781637270523

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This is not your everyday restaurant story. In 2006-before food trucks were cool-Mike Rypka had a used trailer, a red vespa, and a resolute dream of opening a taco joint. Zipping around Austin, Texas, making deliveries and spreading the word, he staked his reputation on a menu of experimental tacos coined by customers as "e;Damn good!"e; Over 100 brick-and-mortar locations later, a lot has changed at Torchy's Tacos, but the dedication to honesty and originality remains-alongside Rypka's memories of the steppingstones and wild chances that brought him here. In The Devil Is in the Details, bestselling author Don Yaeger takes readers on a madcap journey of redemption, risk and ultimately reward, chronicling the pivotal choices and hard-earned wisdom that went into building a restaurant chain from the ground up. This thrilling story touches all corners of the restaurant industry, from Rypka's rock-bottom teenage years working his first job as a fry cook, to country clubs and corporate kitchens, to the recent, unprecedented challenge of expanding his business during the coronavirus pandemic.Part love story, part biography, part manifesto. What is depicted in these pages is not just the history of a taco restaurant, but an account of the people behind a beloved brand, its quirky culture and its big heart.