nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Overview of the Current Global Market for Dried Fruit Products and General Aspects of Fruit Drying
2. Guideline and Selection of Dryers for Different Fruit Products
3. Drying Characteristics of Dried Fruit Products
4. Quality of Dried Fruit Products
5. Aroma Retention in Dried Fruit Products
6. Instrumentation Techniques and Analyses of Bioactive Compounds in Different Fruit Products
7. Storage and Quality Degradation of Dried Fruit Products
8. Emerging and Advanced Drying Technologies for Drying of Different Fruit Products
9. Techno-Economic Evaluation for Cost-Effective Drying of Different Fruit Products
10. Future Prospects and Global Market Demand for Dried Fruit Products