Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Dumplings and Noodles: Bao, Gyoza, Biang Biang, Ramen - and Everything in Between

4.09/5 (254 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 192 pages
  • Izdošanas datums: 20-Aug-2020
  • Izdevniecība: Quadrille Publishing Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781787135697
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 9,01 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 192 pages
  • Izdošanas datums: 20-Aug-2020
  • Izdevniecība: Quadrille Publishing Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781787135697
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Guild of Food Writers Awards, Highly Commended in First Book category (2021)

Recipes youll want to make over and over again from Britains Best Home Cook winner Pippa Middlehurst (aka @pippyeats).

Dumplings and Noodles explores the traditional cooking methods behind some of our best-loved Asian dishes. With over 70 recipes and techniques, step-by-step instructions, options for quick and easy substitutes and even the science behind dumplings and noodles, this book is an essential guide for modern home cooks.

Whether you fancy barbecue pork bao, chilli oil wontons, miso ramen, aromatic lamb biang biang or dan dan mian, this mouth-watering collection of super-fresh and versatile recipes is sure to satisfy every craving.

Recenzijas

Middlehurst has a fantastic knack for making the complicated seem simple, encouraging you to try out recipes you would normally stare at longingly before flicking over to the next page to find something a little simpler to attempt. And in every case, the resulting dish is more than worth the effort. * The Daily Telegraph * Beginners will find Dumplings and Noodles easy to follow, and more advanced cooks will be wowed by Middlehurst's mouth-watering recipes. * The List *

Introduction 6(3)
How to Use This Book 9(1)
Good Things to Keep on Hand 10(6)
Essential Equipment and Other Useful Items 16(2)
Meal Planner 18(2)
Dumplings
20(54)
Noodles
74(72)
Sides, Snacks and Sauces
146(42)
Index 188(3)
Acknowledgements 191
Pippa Middlehurst, aka Pippy Eats, was the winner of Britain's Best Home Cook 2018, she now runs sell-out supper clubs and workshops across the UK and has recently opened her own permanent cookery space in the heart of Manchester Noodle Haus. Dumplings and Noodles is her first book.