Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: EAT. COOK. L.A.

4.11/5 (74 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 23-Apr-2019
  • Izdevniecība: Ten Speed Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780399580482
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 5,43 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 23-Apr-2019
  • Izdevniecība: Ten Speed Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780399580482

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

An intimate culinary portrait of Los Angeles today—a city now recognized among food lovers for its booming, vibrant, international restaurant landscapewith 100 recipes from its restaurants, juice bars, coffee shops, cocktail lounges, food trucks, and hole-in-the-wall gems.

Once considered a culinary wasteland, Los Angeles is now one of the most exciting food cities in the world. Like the multi-faceted, sprawling city itself, the food of Los Angeles is utterly its own, an amalgam of international influence, disposable income, glamour, competition, immigrant vitality, health consciousness, purity, and beach-loving, laid back, hip, unrestrained creativity. With 100 recipes pulled from the city's best restaurants but retooled for the home cooklike Charred Cucumber Gazpacho, Roast Chicken with Spicy Harissa, Vietnamese Coffee Pudding, Blackberry Mint Mojito Ice Cream and Thai Basil MargaritasEAT. COOK. L.A.; Notes and Recipes from the City of Angels is both a culinary roadmap and a sophisticated insider's look at one of America’s most iconic and fascinating cities.