Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Ency Kitchen History

  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 29-Nov-2004
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780203319178
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 144,01 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 29-Nov-2004
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780203319178

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Snodgrass offers a resource text for students, teachers, historians, researchers, librarians, and chefs, providing an overview of kitchen history, from inventors and cookbook authors to kitchen equipment and cooking techniques. Organized alphabetically, each of the 300 entries describes the historical development of the specific topic, and includes a list of print and electric resources for further research. Illustrated throughout in b&w. Distributed by Routledge. Annotation ©2004 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)



First published in 2005. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.