Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Encyclopedia of Pasta: Over 350 Recipes for the Ultimate Comfort Food

4.00/5 (36 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 560 pages
  • Sērija : Encyclopedia Cookbooks
  • Izdošanas datums: 19-Nov-2024
  • Izdevniecība: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781400346288
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 19,26 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 560 pages
  • Sērija : Encyclopedia Cookbooks
  • Izdošanas datums: 19-Nov-2024
  • Izdevniecība: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781400346288

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Capture the heart and soul of pasta with 350 rich recipes in this extraordinary encyclopedic cookbook.

Be it a classic Lasagna, a creamy Carbonara, or a simple yet delicious Aglio e Olio, The Encyclopedia of Pasta has it all. This book caters to all levels of culinary expertise, from the novice cook making their first Spaghetti Bolognese to the seasoned chef exploring intricate, lesser-known dishes. Each recipe is accompanied by clear, step-by-step instructions, an uncluttered design, expert tips, and stunning full-color photography that will inspire you to bring these culinary treasures to your own kitchen. Learn how to pair the right pasta shape with the perfect sauce and explore the art of making fresh homemade pasta.

Inside you’ll find:

  • Pasta recipes from A to Z
  • Mouthwatering photography
  • Easy-to-follow instructions for making your own handmade pasta

This authentic collection of diverse recipes will transport you straight to the heart of Italy. Love putting food on the table with The Encyclopedia of Pasta.



Capture the heart and soul of pasta with 350 rich recipes in this extraordinary encyclopedic cookbook.
The Coastal Kitchen believes that food is the easiest way to create the connection and meaning we all need in our lives. To help build this foundation, our editors work to bring the very best recipes, techniques, and ideas from the culinary world into your home, creating books that emphasize quality, accessibility, and simplicity, and make it a bit easier to infuse your life with balance, joy, and beauty.