Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Everything Pie Cookbook

  • Formāts: 304 pages
  • Sērija : Everything
  • Izdošanas datums: 18-Aug-2011
  • Izdevniecība: Adams Media Corporation
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781440527586
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 14,69 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 304 pages
  • Sērija : Everything
  • Izdošanas datums: 18-Aug-2011
  • Izdevniecība: Adams Media Corporation
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781440527586
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Pie--the once-humble dessert--is hot! From savory to sweet, for breakfast, lunch, or dinner, once you know the secrets of making pie you will have the skills to create almost any meal. This cookbook demystifies the art and science of flaky crusts and delectable fillings. It's bursting with recipes for mouthwatering pies of every type, including:

  • Classic fruit pies and tarts
  • Rich cream and custard pies
  • Sweet, nutty pies
  • Meat pies and hearty pot pies
  • And much more!

Inside you'll find expert tips, creative ideas, and timesaving shortcuts for making the perfect pie--every time!

Kelly Jaggers is a recipe developer, food blogger, and founder of The FoodBuzz Blog Awards-nominated Evil Shenanigans (http://www.evilshenanigans.com). She began blogging in 2006, the same year she entered culinary school to expand her knowledge of baking and pastry. Kelly has worked as a caterer, personal chef, and cake designer. She is a member of The Learning Channel's Cake Crew. Kelly lives in Dallas, TX.