Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Fish Easy

3.64/5 (28 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Oct-2013
  • Izdevniecība: Pavilion
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781909815223
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 14,92 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Oct-2013
  • Izdevniecība: Pavilion
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781909815223
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

A delicious collection of more than 120 quick and easy fish dishes. Each recipe uses just a handful of ingredients and takes no more than 30 minutes to prepare and cook. Written by one of the world's great fish chefs and photographed by renown food photographer Chris Terry.

A seafood expert offers simple, delicious recipes that each take less than 30 minutes to prepare and cook
A collection of incredible fish and shellfish dishes are all made using accessible yet sustainable fish, from salmon and trout to bream and bass to mussels and crayfish. The five chapters are based on cooking methods—the grill, the frying pan, the casserole pot, the oven, and the parcel, for fish baked in a foil parcel. Each chapter features tips on how to get the best results, whatever the heat source. There are plenty of tips and tricks with the recipes, including how to simplify the cooking further, and how to make a similar dish more cheaply. Specially commissioned photographs of the dishes and step-by-steps for many of the techniques complete this beautiful and accessible book. Recipes include dual measurements.
introduction 8(6)
on the grill
14(44)
in the pan
58(40)
in the oven
98(52)
raw, cured and salads
150(42)
mayonnaise and other basics
192(20)
index 212
Mitch Tonks is the founder of the restaurant and fishmonger chain FishWorks. The are 12 shops and restaurants, 3 cookery schools, 3 books, a range in the supermarkets and is currently working with Youngs as a consultant. He has also appeared on Saturday Kitchen and the BBCs BAFTA nominated Get Cooking broadband initiative. He contributes to magazines including Delicious and Fresh and demonstrates at major food shows around the UK.