Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Flowing Water Fish Culture

(Mansfield University, Pennsylvania, USA)
  • Formāts: 160 pages
  • Izdošanas datums: 10-Sep-2020
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781000157505
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 52,59 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 160 pages
  • Izdošanas datums: 10-Sep-2020
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781000157505

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Flowing Water Fish Culture provides an in-depth discussion of the husbandry of fin fish in a stream of water. It guides the reader through the technical considerations of intensive aquaculture, including fish growth rates, hydraulic characteristics of fish rearing units, oxygen consumption rates in relation to oxygen solubility and fish tolerance of hypoxia, and water reconditioning by reaeration and ammonia filtration. Unlike other publications that provide only general overviews on the subject, this text/reference offers specific details that will be useful in the actual design and operation of a facility. Problem sets at the end of each chapter provide ample opportunity to develop skills. The information in the book is valuable for those teaching, considering, or practicing aquaculture at intensity levels ranging from conventional single-pass trout hatcheries to closed aquaculture systems.

Recenzijas

"I will make use of nearly all of this book in my fish culture course, and I recommend the book to fish culturists who want to better understand what they are doing so that they may refine their practices. Soderberg's contribution goes a long way toward transforming fish culture from an art to a science." - The Progressive Fish Culturist, 58, 1996

1. Flowing Water Fish Culture
2. Fish Growth in Hatcheries
3. Water Sources for Flowing Water Fish Culture
4. Fish Culture Rearing Units
5. The Solubility of Oxygen in Water
6. The Oxygen Requirements of Fish
7. Rearing Density and Carrying Capacity
8. Reaeration of Flowing Water
9. Ammonia Production and Toxicity
10. Water Recirculation
Soderberg\, Richard W.