Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Food in Ancient Judah: Domestic Cooking in the Time of the Hebrew Bible

  • Formāts: 352 pages
  • Izdošanas datums: 11-Sep-2014
  • Izdevniecība: Equinox Publishing Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781317543503
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 52,59 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 352 pages
  • Izdošanas datums: 11-Sep-2014
  • Izdevniecība: Equinox Publishing Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781317543503
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The study of food in the Hebrew Bible and Syro-Palestinian archaeology has tended to focus on kosher dietary laws, the sacrificial system, and feasting in elite contexts. More everyday ritual and practice - the preparation of food in the home - has been overlooked. Food in Ancient Judah explores both the archaeological remains and ancient Near Eastern sources to see what they reveal about the domestic gastronomical daily life of ancient Judahites within the narratives of the Hebrew Bible. Beyond the findings, the methodology of the study is in itself innovative. Biblical passages that deal with domestic food preparation are translated and analysed. Archaeological findings and relevant secondary resources are then applied to inform these passages.Food in Ancient Judah reflects both the shift towards the study of everyday life in biblical studies and archaeology and the huge expansion of interest in food history - it will be of interest to scholars in all these fields.

Recenzijas

'Schafer-Elliott provides a helpful model of careful attention to the archaeology of homes and how the spaces are used in those homes.' - Stephen Reed, Jamestown College, Review of Biblical Literature 'This innovative study offers new insights into the meanings behind cooking in the Hebrew Bible while also making an important contribution to the development of household archaeology in the southern Levant.' - Jennie Ebeling, University of Evansville, USA

Preface ix
Abbreviations xiii
Introduction 1(10)
1 The ancient household and its food
11(22)
2 Settlement classification in Iron Age Judah
33(26)
3 A spatial analysis of Iron II Judahite settlements
59(58)
4 Broader perspectives: art, literature, and ethnography
117(21)
5 Home cooking in the Hebrew Bible
138(39)
6 Conclusion: mixing the ingredients together
177(8)
Notes 185(28)
Bibliography 213(16)
Index of ancient references 229(2)
Index of authors 231(4)
Index of subjects 235
Cynthia Shafer-Elliott is Assistant Professor of Hebrew Bible at William Jessup University in Rocklin, California.