Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Food Explorer

3.94/5 (3689 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Feb-2018
  • Izdevniecība: E P Dutton & Co Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781101990605
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 16,33 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Feb-2018
  • Izdevniecība: E P Dutton & Co Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781101990605
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The true adventures of David Fairchild, a late-nineteenth-century food explorer who traveled the globe and introduced diverse crops like avocados, mangoes, seedless grapes—
and thousands more—to the American plate.


In the nineteenth century, American meals were about subsistence, not enjoyment. But as a new century approached, appetites broadened, and David Fairchild, a young botanist with an insatiable lust to explore and experience the world, set out in search of foods that would enrich the American farmer and enchant the American eater.

Kale from Croatia, mangoes from India, and hops from Bavaria. Peaches from China, avocados from Chile, and pomegranates from Malta. Fairchild’s finds weren’t just limited to food: From Egypt he sent back a variety of cotton that revolutionized an industry, and via Japan he introduced the cherry blossom tree, forever brightening America’s capital. Along the way, he was arrested, caught diseases, and bargained with island tribes. But his culinary ambition came during a formative era, and through him, America transformed into the most diverse food system ever created.
Author's Note xiii
PART I
Chapter One Chance Encounters
3(21)
Chapter Two One Thousand Dollars
24(13)
Chapter Three East of Suez
37(14)
Chapter Four Guest and Protege
51(14)
Chapter Five The Listless Pacific
65(16)
PART II
Chapter Six One Cause, One Country
81(18)
Chapter Seven Crossing Countries
99(12)
Chapter Eight Alligator Pears
111(14)
Chapter Nine Grapes of a Venetian Monk
125(15)
Chapter Ten Citrus Maxima
140(21)
PART III
Chapter Eleven Lemons, Leaves, and the Dawn of New Light
161(17)
Chapter Twelve On the Banks of the Tigris
178(16)
Chapter Thirteen Bell's Grand Plan
194(12)
Chapter Fourteen A Brain Awhirl
206(14)
Chapter Fifteen Cherry Trees with No Cherries
220(21)
PART IV
Chapter Sixteen The Urge to Walk
241(20)
Chapter Seventeen Outlaws, Brigands, and Murderers
261(16)
Chapter Eighteen Fly the Coop
277(12)
Chapter Nineteen Sad and Mad and So Utterly Unnecessary
289(17)
Chapter Twenty Wij Zijn Amerikanen
306(11)
Epilogue 317(8)
Acknowledgments 325(4)
Bibliography 329(10)
Notes 339(48)
Index 387