Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Food For The Greedy

(Myofascial Pain Treatment Center, Springfield, Virginia, USA)
  • Formāts: 96 pages
  • Izdošanas datums: 01-Feb-2013
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781136210815
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 27,54 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 96 pages
  • Izdošanas datums: 01-Feb-2013
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781136210815

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

First published in 2005. This volume, filled with delicious and unusual recipes, is perfect for any cook who wishes to prepare beautiful foods using ingredients of the highest quality. It includes only those recipes which are unlikely to be found in other books, permitting epicures and bold chefs to sample such dishes as Haddock Monte Carlo, Basque Kidney Potatoes and Marina Pudding to name a few.
Introduction;
Chapter 2 SOUPS AND SAUCES;
Chapter 3 FISH;
Chapter 4 LUNCH OR SUPPER DISHES;
Chapter 5 CHICKEN AND MEAT DISHES;
Chapter 6 VEGETABLES;
Chapter 7 PUDDINGS AND CREAMS;
Chapter 8 CAKES AND BISCUITS;
Chapter 9 SAVOURIES AND SALADS Index;