Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Food Hydrocolloids as Encapsulating Agents in Delivery Systems

Edited by , Edited by (University of Kashmir, India), Edited by (University of Kashmir, India), Edited by
  • Formāts: 236 pages
  • Izdošanas datums: 07-Jun-2019
  • Izdevniecība: CRC Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780429894169
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 219,15 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 236 pages
  • Izdošanas datums: 07-Jun-2019
  • Izdevniecība: CRC Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780429894169

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book addresses the use of food hydrocolloids as agents for encapsulating biological active ingredients. It details the challenges of poorly-controlled rate of hydration, thickness, decrease in viscosity upon storage, and susceptibility to microbial contamination. Food Hydrocolloids as Encapsulating Agents in Delivery Systems briefly describes various emerging biomaterials including food gums, starches, beta glucans, and proteins for their potential role as wall material in the development of nutraceutical delivery systems. Further, it describes different techniques of fabrication of nanodelivery systems.

Features:











Provides an introduction to food hydrocolloids as encapsulating agents











Covers starches and their derivatives as delivery systems











Includes gum-based delivery systems











Discusses the classification, isolation, and purification of protein delivery systems

This book would be helpful to food scientists and pharmaceutical scientists working in areas including nanotechnology, polymer chemistry, and nutraceutical delivery, as well as regulators and government researchers in US FDA, USDA, and UK FSA regulatory agencies.
Preface vii
Editors ix
Contributors xiii
Chapter 1 Introduction to Food Hydrocolloids
1(28)
Basharat Yousuf
Nisar Ahmad Mir
Mamta Bhardwaj
Khalid Gul
Ali Abas Wani
Chapter 2 Gum-Based Delivery Systems
29(56)
Umar Shah
Prakhar Chatur
Hayder Al-Ali
Mudasir Ahmad
Adil Gani
F. A. Masoodi
Asir Gani
Chapter 3 Starch-Based Delivery System
85(44)
Umar Shah
Prakhar Chatur
Hayder Al-Ali
Mudasir Ahmad
Adil Gani
Asir Gani
F. A. Masoodi
Chapter 4 β-Glucan-Based Delivery System
129(30)
Asima Shah
F. A. Masoodi
Adil Gani
Bilal Ahmad Ashwar
Chapter 5 Protein-Based Delivery Systems
159(30)
Sajad A. Rather
F. A. Masoodi
Jahangir A. Rather
Rehana Akhter
Tariq Ahmad Ganaie
Chapter 6 Nanoscale Encapsulation
189(24)
Alireza Mehregan Nikoo
Nushin Niknia
Neda Rahmanian
Touseef Ahmed Wani
Index 213
Adil Gani, F.A. Masoodi, Umar Shah, Shah Asima