nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
PART I - BASIC PRINCIPLES
1. Properties of foods
PART II: AMBIENT-TEMPERATURE PROCESSING
2. Raw material preparation
3. Extraction and separation of food components
4. Size reduction
5. Mixing, forming and coating
6. Food biotechnology
7. Minimal processing
PART III: PROCESSING BY APPLICATION OF HEAT Processing using steam or water
8. Blanching
9. Industrial cooking
10. Pasteurisation
11. Heat sterilisation
12. Evaporation and distillation Processing using hot air or heated surfaces
13. Dehydration
14. Smoking
15. Baking and roasting
16. Extrusion cooking Processing using hot oils 17. Frying Electromagnetic processing using direct and radiated energy 18. Dielectric, ohmic and infrared heating
PART IV: PROCESSING BY REMOVAL OF HEAT 19. Heat removal by refrigeration
21. Chilling
22. Freezing
23. Freeze Drying and Freeze Concentration
PART V POST-PROCESSING OPERATIONS 24. Packaging
25. Filling and sealing of containers
26. Materials handling, storage and distribution