nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Analytical Approaches for Measurement of Food Contaminants.
2. Quality Control and Risk Assessment of Food Storage and Packaging.
3. Chromatography Coupled with Tandem Mass Spectrometry Application in the Assessment of Food Contaminants and Safety.
4. FT-IR Analyses in Food Authentication: Food Safety and Quality Assurance.
5. Analysis of Food Additives Using Chromatographic Techniques.
6. Aflatoxin Detection in Dairy Products.
7. Analysis of Heavy Metals in Seafoods.
8. Assessment of Biological Contaminants by Using ELISA/PCR Technique.
9. Intelligent Point-of-Care Testing for Food Safety: Mycotoxins.
10. Mycotoxin Degradation Methods in Food.
11. Food Irradiation for Food Safety.
12. Using Inorganic Nanoparticles for Sustainable Food Safety and Quality Control.
13. Nanozymes in Food Safety: Current Applications and Future Challenges.
14. Innovations in Food Safety Technology.
15. Food Allergens: A Potential Health Hazard and Its Management.
16. Assessment of Food Contaminants in Meat and Meat Products.