Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Fortified Foods

Edited by
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 237,93 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This volume details the newest breakthroughs that are changing how researchers think about fortified foods. Chapters guide readers through nanoemulsions, liposome encapsulation, cutting-edge extrusion processes, and genetic tweaks. Subsequent chapters investigate liposome encapsulation to deliver vitamins, iron biofortification in meat products, and enzymatic hydrolysis to enhance protein in dairy alternatives. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, the chapters include an introduction to the respective topic, list necessary materials and reagents, detail well established and validated methods for readily reproducible laboratory protocols and contain notes on how to avoid or solve typical problems.

Authoritative and cutting-edge, Fortified Foods aims to highlight the scientific basis that backs each strategy, while also tackling the real-world hurdles of large-scale implementation.

Nanoemulsion Technology for Micronutrient Fortification in Staple Grains.- Liposome Encapsulation: Innovative Vitamin Delivery in Fortified Foods.- Iron Biofortification in Meat and Poultry Products: Agronomic Practices.- Enzymatic Hydrolysis for Protein Fortification in Dairy Alternatives.- Spray Drying Methodology for Vitamin Stability in Infant Formulas.- Techniques for Minerals Fortification of Cereals.- Double fortification: Iron and Zinc Enrichment in Flour Products.- Microbial Fermentation for B12 Enhancement in Plant-Based Foods.- Extrusion Processing: Enhancing Micronutrient Content in Snacks.- Edible Coating Innovations for Slow-Release Micronutrient Enrichment.- Genetic Modification in Vitamin - Rich Crop Biofortification.- Ultrasonication-Assisted Absorption of Nutrients in Food &Beverages.- Encapsulated Omega-3 Delivery Systems in Functional Foods.- Maillard Reaction for Protein Fortification in Bakery Products.- Sprouting Techniques for Enhanced Phytonutrient Levels in Plant Seeds.