Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Fox and Cameron''s Food Science, Nutrition & Health

(The University of Glasgow, UK)
  • Formāts: 336 pages
  • Izdošanas datums: 31-Mar-2006
  • Izdevniecība: CRC Press
  • ISBN-13: 9781444113372
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 55,09 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 336 pages
  • Izdošanas datums: 31-Mar-2006
  • Izdevniecība: CRC Press
  • ISBN-13: 9781444113372

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The seventh edition of this classic book has been entirely revised and updated by one of the leading professors of human nutrition in the UK. Written in a clear and easy-to-read style, the book deals with a wide range of topics, from food microbiology and technology to healthy eating and clinical nutrition. It also tackles the more difficult area of biochemistry and makes the chemical nature of all the important food groups accessible.
Food and its functions Enzymes and digestion Food, eating, health and disease Nutrient dietary requirements and reference values Obesity in the twenty-first century Fats, oils and lipids Milk and dairy products Carbohydrates Carbohydrate-rich foods Amino acids and proteins Protein-rich foods Water and beverages Mineral elements Vitamins and other bioactive food constituents Fruits, nuts and vegetables Methods of cooking Diet and health Food spoilage and preservation Toxins, food-borne infections and food hygiene Food contaminants - adulterants and additives
Michael E. J. Lean MA MB BChir MD FRCP is Professor of Human Nutrition at the University of Glasgow, Consultant Physician at Glasgow Royal Infirmary, and Visiting Research Fellow at the Centre for Human Nutrition, University of Colorado Health Sciences Centre, USA. He is also Chairman of the Advisory Committee on Research for the Food Standards Agency (London), and was non-executive Director of the Health Education Board for Scotland for eight years.